Prodalo se 500 milionů konzolí PlayStation
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prodalo se 500 milionů konzolí PlayStation

Prodalo se 500 milionů konzolí PlayStation

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

9. 8. 2018 14:37 12
Reklama

Sony dnes se značkou PlayStation překročila další významný milník. Výjimečně se ale nebudeme bavit o stále vynikajících prodejích aktuální PS4, ale podíváme se hlouběji do historie. Od roku 1994, kdy vyšla první konzole, se totiž k dnešnímu dni prodalo jen těžko uvěřitelných 500 milionů konzolí PlayStation.

Na oslavu tohoto úspěchu si Sony přichystala limitovanou edici PS4 Pro. Vyrobí se jí pouhých 50 000 kusů a vzhledem k povedenému designu se po ní zřejmě jen zapráší. Konzole bude tmavě modrá, modře podsvícená, průsvitná a s měděnými prvky. Každý majitel bude mít navíc svou konzoli unikátně očíslovanou na štítku na jejím čele.

Kromě samotné konzole s 2TB diskem bude součástí balení i poměrně bohaté příslušenství. Ve stejném designu bude přibalen i Dualshock 4, vertikální stojánek, kamera a mono headset.

Pokud si nechcete pořizovat novou konzoli, bude od 24. srpna u vybraných prodejců k dispozici samostatný ovladač a od 11. října dokonce bezdrátová sluchátka, která nejsou součástí původního balení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama