Child of Light a Valiant Hearts míří na Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Child of Light a Valiant Hearts míří na Switch

Child of Light a Valiant Hearts míří na Switch

Pavel Makal

Pavel Makal

9. 8. 2018 10:01 1
Reklama

Možná si vzpomenete, že v roce 2014 Ubisoft vypustil do světa dvě hry, které se od jeho běžné AAA produkce poměrně výrazně odlišovaly. Jednalo se o dvojici titulů na enginu UbiArt – pohádkové JRPG Child of Light a adventuru Valiant Hearts, zasazenou do první světové války a doplněnou nějakými těmi edukativními prvky. Čtyři roky od svého debutu se nyní tyto hry objeví i na Switchi.

Child of Light vyjde na hybridní konzoli 11. října. Hra vypráví příběh princezny Aurory, která se snaží zachránit království Lemuria a svého chřadnoucího otce. Spolu s několika společníky se hrdinka pokusí zastavit zlou temnou královnu. Hra nabízí kouzelnou malovanou grafiku, tahové souboje, RPG systém s odemykáním nových schopností a nějaké ty logické hádanky.

O necelý měsíc později, konkrétně 8. října, pak na Switchi vyjdou i Valliant Hearts od Ubisoft Montpellier. Smutný příběh několika hrdinů v průběhu zuřící Velké války vás provede po několika bojištích a spolu s věrným psím společníkem budete řešit jednoduché logické úkoly a doufat, že se všichni dožijí míru. Na Switchi hra nabídne možnost dotykového ovládání a navíc jako bonus dostanete digitální komiks Valiant Hearts: Dogs of War. Ten do hlavní role obsazuje psa Walta a jeho sestru Cassie, kteří v zákopech doručují důležité zprávy.

Je rozhodně příjemné, že se knihovna her na Switchi zas o něco rozroste. Raději bychom ale viděli další zbrusu nový a dedikovaný projekt, jako byli loňští Mario + Rabbids: Kingdom Battle. Velmi pravděpodobně se ale dočkáme pokračování Child of Light, jak ukazuje tweet níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama