18 minut nových záběrů ze Spider-mana
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 18 minut nových záběrů ze Spider-mana

18 minut nových záběrů ze Spider-mana

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

9. 8. 2018 13:20 1
Reklama

Pokud už jste přečetli Pavlovo dojmy z hraní nového Spider-Mana a stále nemáte informací dost, můžete se podívat na další z gameplay videí. To zachycuje  solidních 18 minut z prvních hodin hry a je komentované kreativním ředitelem Bryanem Intiharem.

První část videa se zaměřuje na stealth. Jak je vidět, Spider-Man má opravdu bohaté možnosti, jak si s nepřáteli potichu poradit. Pomocí pavučin a interaktivních prvků v prostředí bude moci snadno odlákat pozornost jednotlivých členů ostrahy a jednotlivě je likvidovat.

Další úsek se zaměřuje na už mnohokrát rozebíraný pohyb ve městě. Někomu sedí, někomu ne, to už ať posoudí každý zvlášť. Spider-Man je každopádně velmi rychlý a pohyb po městě je pro něj hračka. Ve hře nebude implementována fall damage, aby si hráči bezstarostné cestování dostatečně užili. Zajímavostí je počet animací pohybu, které byly na žádost fanoušků navýšeny a Spider-Man se díky nim může ve vzduchu pořádně předvádět.

Není žádným tajemstvím, že hra nabídne hned několik druhů collectiblů a ve videu můžeme jeden z nich vidět. Sbírání batohů a dalších předmětů bude odkrývat příběhové pozadí hry, případně nabídne další bonusy, aby byli hráči motivováni k jejich hledání. Nepovinného obsahu bude ale mnohem více. Kromě eventů v ulicích, kde bude potřeba například zastavit auto se zločinci, se můžeme těšit i na nepovinné úkoly v rámci příběhových misí.

Ačkoli hra nenabídne dynamické střídání dne a noci, ale bude se řídit příběhem, bude možné po dohrání hry čas libovolně přepínat.

Souboje jsou další součástí hry, o které už bylo řečeno mnohé. V ukázce je opět k vidění široká paleta útočných pohybů i možností interakce s okolními předměty, které zajistí dostatečnou variabilitu a plynulost akčních pasáží.

Spider-Man vychází 7.září exkluzivně na PS4 a předobjednat si ho můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama