Minecraft film má nový tým, v květnu nevyjde
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Minecraft film má nový tým, v květnu nevyjde

Minecraft film má nový tým, v květnu nevyjde

David Plecháček

David Plecháček

7. 8. 2018 09:33
Reklama

Často mluvíme o prodejních hitech, o tom, která ze značek má větší hodnotu nebo která roste a neustále expanduje. Většinou o nich hovoříme ve chvíli, kdy rostou, kdy se z nuly sápají na výsluní. Ale jsou tu i stálice, jejichž popularita nijak neklesá, jen si konstantně drží svou úroveň. Třeba jako Minecraft. A pak nás ani nepřekvapí, když se podobná značka snaží dostat třeba na filmová plátna.

Dle našeho soudu by byl Minecraft hit, ať už do kin přijde v jakékoliv podobě. Stejně, jako třeba v současnosti Fortnite. Warner Bros., kteří mají film na starosti, s tímto tvrzením ale nesouhlasí. Podle magazínu The Wrap se totiž vedení rozhodlo vyhodit režiséra Roba McElgenneyho spolu s pomocným režisérem a scénáristou Jasonem Fuchsem.

Tuto dvojici nahradil nový pár, bratři Aaron a Adam Neeovi, kteří se nejvíce proslavili snímkem Band of Robbers z roku 2015, který se ale do zlatého fondu kinematografie rozhodně nezařadí. Jestliže bude změna nakonec ku prospěchu věci, to teprve uvidíme, v každém případě je jisté, že padá vydání, jenž bylo plánováno na květen příštího roku. Na to, že byl projekt oznámený před čtyřmi lety, je stále ještě výrazně v nedohlednu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama