Henry Cavill by se roli zaklínače nebránil
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Henry Cavill by se roli zaklínače nebránil

Henry Cavill by se roli zaklínače nebránil

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 8. 2018 10:48 16
Reklama

O vznikajícím seriálu na motivy Zaklínače píšeme pravidelně, především v souvislosti s jeho scenáristkou Lauren S. Hissrich, která čas od času poskytne nějaké ty střípky informací na sociálních sítích a onehdy se poměrně s vervou pustila do kritiků týmu tvůrců. Jedna otázka ale stále zůstává nezodpovězena - kdo se zhostí hlavní role? Zájemce by tu byl…

Není jím nikdo jiný než Henry Cavill, známý především díky své roli Supermana v DC Cinematic Universe. Cavill, který se naposledy objevil v šestém díle filmové série Mission: Impossible s podtitulem Fallout, v rozhovoru pro server IGN prozradil, že právě znovu dohrál třetího Zaklínače a že tu hru opravdu miluje. 

Redaktor, který herce zpovídal, samozřejmě zareagoval otázkou, která se dokonale nabízí - chtěl by si Cavill, který se v minulosti přiznal ke své zálibě ve videohrách, vyzkoušet roli Geralta v chystaném seriálu? Odpověď byla jednoznačně pozitivní. Cavill zároveň v rozhovoru uvedl, že kromě herní adaptace proniká i do původní knižní ságy od Andrzeje Sapkowského, která podle něj rozhodně stojí za přečtení.

Seriál vznikající pod hlavičkou Netflix by se měl své premiéry dočkat v roce 2020. První řada se dle poskytnutých informací bude skládat z osmi epizod, těšit se můžeme na celou řadu zásadních postav, známých z knih i her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama