Football Manager 2019 dostane Bundesligu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Football Manager 2019 dostane Bundesligu

Football Manager 2019 dostane Bundesligu

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

6. 8. 2018 12:55
Reklama

Sports Interactive si na dnešek přichystali důležité oznámení – poprvé v historii totiž získali oficiální licenci DFL, což znamená, že si ve Football Manageru 2019 nově vyzkoušíme plně licencované kluby z německé Bundesligy a 2. Bundesligy.

Tvůrci také chystají změny v interface i grafickém stylu, za vše ostatně mluví i nahrazení legendárního „Manager Mana“ – postavy, která byla hvězdou všech marketingových materiálů Football Manageru už od ročníku 2005. Pro tento ročník jeho místo převezme manažerův pohled na svěřence vycházející ze šatny, který si můžete detailně prohlédnout v titulním obrázku.

Společně s implementací licencí DFL se pak tvůrci chtějí více zaměřit na realističnost celého manažerského zážitku, z prvního hraného traileru však, stejně jako my, asi příliš moudří nebudete. Nezbývá nám tedy nic jiného než čekat na konec září, kdy tvůrci hodlají oznámit další novinky a zprovoznit nový web.

Nově oznámené bylo také datum vydání, které připadá na 2. listopad tohoto roku. Jaké novinky byste v sérii rádi viděli? Budeme rádi, když se s námi o názor podělíte v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama