Chystá se pokračování hry Super Seducer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se pokračování hry Super Seducer

Chystá se pokračování hry Super Seducer

David Plecháček

David Plecháček

6. 8. 2018 11:10
Reklama

Pokud jste neviděli naše poslední bizarní vysílání, měli byste to napravit. I takové hry vznikají a jak vidno, může s nimi být docela zábava. A pro jejich tvůrce mohou být docela lukrativní. Jak jinak si vysvětlit, že Super Seducer bude mít své pokračování, které navíc vyjde už v polovině září?

Richard La Ruina je pro někoho možná jako bůh. Hlavní guru se i tentokrát vrací, aby změnil životy i vám. Super Seducer 2 má navíc desetkrát vyšší rozpočet (takže se můžeme těšit na kvalitnější herecké výkony?), a to znamená více úrovní, více zábavy... a v konečném důsledku i více zkušeností.

Hra nás tentokrát naučí jednat na pracovišti a rozvíjet vztah šéfa a sekretářky, jak si ulovit dívku (údajně feministku), která je na výletě hned s několika muži, ale zavítáme také do strip clubu, seznámíme se prostřednictvím seznamovací apky, anebo si také zkusíme najít vážnou známost. Seznam úrovní je bohatý a slibuje mnohé, kromě jiného k tématu něco řekne i žena: Charlotte Jonesová.

Nevíme, jestli se z vás po zaplacení 13 dolarů stane Casanova nebo jiný lamač dívčích srdcí, ale rozhodně můžete zkusit své štěstí. My se o to opět pokusíme, takže doufáme, že naše dovednosti budou o něco lepší než v případě prvního dílu. Kdyžtak holt opět použijeme naše sofistikované metody. Ty najdete níže pod přiloženým trailerem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama