Krabicovka Spyra bude obsahovat jen první díl
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Krabicovka Spyra bude obsahovat jen první díl

Krabicovka Spyra bude obsahovat jen první díl

Martin Nahodil

Martin Nahodil

2. 8. 2018 11:37 8
Reklama

Už zbývá jen něco málo přes měsíc a vyjde kompilace předělávek prvních tří dílu série s fialovým dráčkem Spyrem v hlavní roli. Nyní jsme se z některých promo materiálů dozvěděli, že když si koupíte fyzickou kopii hry, tak na ní najdete pouze první ze tří dílů. Ripto's Rage a Year of the Dragon si budete muset dodatečně stáhnout.

Je to trochu bizarní řešení, když vezmeme v potaz, že v případě Crashe Bandicoota se na disk vešel veškerý obsah. Web PlayStation LifeStyle ohledně toho kontaktoval přímo Activision. Jejich vyjádření je naprosto jednoduché. V dnešní době, kdy téměř s každou hrou vychází Day 1 patch, prý tohle není nic zvláštního. Zbylý obsah si tedy stáhneme formou updatu.

Nepodělili se o to, jak velký bude tento patch, ale pokud má obsahovat dvě plnohodnotné hry, rozhodně to bude v porovnání s ostatními jeden z těch větších. Každopádně, v dnešní době, kdy už většina hráčů preferuje spíše digitální kopie her, to není až takový problém. Pokud si hru pořídíte digitálně, nic se pro vás nemění.

Spyro Reignited Trilogy si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama