Football, Tactics & Glory dorazí na konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Football, Tactics & Glory dorazí na konzole

Football, Tactics & Glory dorazí na konzole

Marek Selinger

Marek Selinger

2. 8. 2018 09:40 1
Reklama

Rádi vás informujeme o tom, že menší, ale i tak více než zajímavé tituly se dostanou z PC i mezi konzolové hráče. Z přesně takového ranku je oznámení o portu hry Football, Tactics & Glory na všechny současné konzole, tedy PS4, Xbox One i Nintendo Switch.

Ten vyjde do konce tohoto letošního roku a měl by přinést upravené ovládání, které by mělo vyhovovat právě i hráčům, kteří preferují gamepad před klávesnicí. A že jste o této fotbalovo-strategické hře nikdy neslyšeli? Pokud nemáte stovky hodin na to, abyste získávali trofeje ve Football Manageru, možná právě Football, Tactics & Glory bude vhodnou hrou pro vás. V zásadě se jedná o mix strategie a RPG ve fotbalovém prostředí (kdo by to byl řekl), ve kterém je cílem náš klub dostat z nejnižší ligy do té nejvyšší, a tam s ním vyhrát titul. Základní premisa je jednoduchá, že ano? K tomu však vede dlouhá cesta v podobě mnoha utkání, které probíhají v tazích, podobně tedy jako v sérii XCOM. Hra bohužel z logických důvodů neobsahuje oficiální licence, s čímž hráčům na PC pomohl Steam Workshop. O tuto možnost však přijdou hráči na konzolích, budou si tak muset vystačit s vymyšlenými hráči i názvy týmy.

Věříme, že i přes nabitou podzimní sezónu se nám podaří konzolovou recenzi Football, Tactics & Glory zrecenzovat, bohužel však zatím přesné datum vydání neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama