Artifact od Valve vyjde v listopadu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Artifact od Valve vyjde v listopadu

Artifact od Valve vyjde v listopadu

Martin Nahodil

Martin Nahodil

2. 8. 2018 10:22 3
Reklama

Sami tomu pořádně nemůžeme uvěřit, ale Valve se opravdu chystá vydat další vlastní hru. Tentokrát zamíří do vod, kde momentálně panují hry jako Hearthstone od Blizzardu nebo The Elder Scrolls Legends od Bethesdy. Samozřejmě nesmíme zapomínat na klasiku Magic The Gathering. Artifact to rozhodně nebude mít lehké.

Oproti konkurenci je tady jeden zásadní rozdíl. Artifact nebude free-to-play. V základu se bude prodávat za 20 dolarů. Spolu s tím dostanete i dva základní balíky. Každý bude obsahovat 54 karet. Pokud budete chtít získat další karty, je nutné zainvestovat do booster packů. S velkou pravděpodobností je bude možné koupit za herní měnu, ale jestli chcete získat všech 280 karet rychleji, nezbývá než zaplatit reálnou měnou. Balíček s dvanácti kartami vás vyjde na 2 dolary s tím, že máte garanci na jednu Rare kartu.

První hratelná ukázka bude k dispozici v rámci veletrhu PAX West, který se koná od 31. srpna do 3. září. Ti, kdo budou přímo na místě, obdrží dvě kopie hry zdarma.

Artifact tedy vychází 28. listopadu na PC, MAC a Linux. V průběhu příštího roku se dostane ještě na iOS a Android. Myslíte, že má vzhledem k silné konkurenci šanci uspět? Dle našeho názoru mu budou hráči věnovat pozornost už jen proto, že za ním stojí Valve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama