Xbox Game Pass navštíví Hitman a další
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox Game Pass navštíví Hitman a další

Xbox Game Pass navštíví Hitman a další

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

1. 8. 2018 14:45
Reklama

Věříme, že stejně jako my ani vy nepohrdnete slušným balíkem her za nízkou cenu. Jednou ze služeb, které právě tento pro zákazníky výhodný kurz nabízí, je bezpochyby i Xbox Game Pass, jenž do nového měsíce vchází s nabídkou rozšířenou hned o sedm nových titulů, mezi kterými si pravděpodobně každý vybere svého favorita.

Největší peckou je určitě celá sezóna nejnovějšího Hitmana, kterou doplňují podobně věhlasné, leč o něco starší tituly – konkrétně graficky nádherný Ryse: Son of Rome a masakrózní Dead Rising 2. Pokud raději brouzdáte poklidnými vodami indie titulů, tak i pro vás se u Microsoftu něco najde. Konkrétněji to bude RUINER, necelý rok stará brutální střílečka, metroidvania Dandara nebo pixelartový survival od tvůrců série Worms s názvem The Escapists: The Walking Dead.

Xbox Game Pass navštíví Hitman a další
i Zdroj: Hrej.cz

Posledním novým titulem v Game Pass je něco pro opravdové fajnšmekry – Kinect Rush: A Disney Pixar Adventure. Tento klenot v nedávné minulosti obdržel remaster pro Xbox One, pokud jste tedy začali smutnit, že se do animáků Up, Toy Story, The Incredibles, Cars a Ratatouille na této generaci konzolí bohužel nepodíváte, máte důvod k nezřízené radosti. A pokud by vám ani to náhodou nestačilo, vězte, že remasterovaná verze dokonce dostala nový level, věnující se animáku Hledá se Dory. A nemusíte zoufat ani v případě, že už jste svůj Kinect po vzoru ostatních hráčů odhodili do koše – remaster totiž podporuje i klasický Xbox gamepad. What a time to be alive!

A který titul ze srpnové nabídky Xbox Game Pass nejvíce oslovil vás? Nebojte se vyjádřit názor v diskuzi pod novinkou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama