Další příběh Battle for Azeroth je o Sylvanas
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další příběh Battle for Azeroth je o Sylvanas

Další příběh Battle for Azeroth je o Sylvanas

David Plecháček

David Plecháček

1. 8. 2018 09:37 1
Reklama

World of Warcraft má možná největší slávu za sebou, vydání nového DLC Battle for Azeroth je ale bezesporu velkou událostí a dozajista i začátkem dlouhotrvající podzimní sezóny. Blizzard tak na další příběhy láká skrze animovanou sérii Warbringers, v níž se naposledy objevila Jaina. Tentokrát jde o Sylvanas.

Nové video je tentokrát o něco výživnější, neboť odhaluje jednu záhadu z let minulých. Ve světě Warcraftu existují tzv. World trees, stromy, na nichž žijí noční Elfové, a které plní zároveň funkci pojítka mezi světy Azeroth a Emerald Dream. Bylo jich pět, Nordrassil, Teldrassil, Vordrassil, Shaladrassil a jeden nepojmenovaný. Nejmladší z nich, Teldrassil, byl ale v jednom z konfliktů mezi Aliancí a Hordou spálen.

Tak vlastně začala válka o Azeroth. Ukazuje se, že Teldrassil, respektive město Darnassus, které s ním bylo spjaté, má na svědomí právě Sylvanas. Ačkoliv bitva dávno skončila, strom stále ještě ukrýval mnoho nevinných rodin s dětmi. A i když to je podle Sylvanas válka, podle jiných je vypálení masakr, který je neospravedlnitelný.

V Banshee Queen už toho ale z jejího předchozího života příliš nezbylo a tak nezná slitování. To ostatně obyvatelé Teldrassilu poznali na vlastní kůži. Co následovalo, víme. Král Anduin z Aliance zaútočí na Undercity, čímž se rozpoutá válka. Battle for Azeroth vychází 14. srpna a my se těšíme, na koho si Blizzard posvítí příště. DLC si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama