Vývoj Spider-Mana je dokončen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývoj Spider-Mana je dokončen

Vývoj Spider-Mana je dokončen

Martin Nahodil

Martin Nahodil

31. 7. 2018 09:10
Reklama

Žádné odklady se nekonají, exkluzivní Spider-Man pro PlayStation 4 od studia Insomniac Games je zdárně dokončen. Vývojáři to oznámili světu ve včerejším postu na jejich oficiálním twitterovém účtu. Samozřejmě nemohlo chybět ani poděkování jak PlayStationu, tak Marvelu za to, že mohli pracovat na originálním příběhu pavoučího muže.

Teď tedy nezbývá nic jiného, než čekat do 7. září, kdy hra přijde na pulty obchodů. I když se může zdát, že nám vývojáři v posledních měsících o hře prozradili první poslední, podle všeho si stále nechávají nějaká esa v rukávu. Tím nejzajímavějším je pro nás fakt, že by se měli na scéně objevit i další záporáci. Třeba takový Green Goblin by ve správném Spider-Manovi rozhodně neměl chybět.

Pak jsou tady ještě menší věci důležité především pro komiksové nadšence. Už nám bylo představeno několik obleků, které se ve hře objeví, ale stále jsme prý neviděli všechno. Za nás zatím vede oblek s bílým pavoukem, který byl vytvořen speciálně pro tuto hru. Venom jako takový bohužel ve hře nebude, ale alespoň nějaká forma černého obleku by stála za to.

Pro nás je Spider-Man jednou z nejočekávanějších her letošního roku. Pokud se jí také nemůžete dočkat, co takhle si ji předobjednat na Xzone.cz? Za předobjednávku dostanete navíc zdarma brašnu a DLC zahrnující 3 obleky k tomu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama