OA Premier v provozu, první nabídne Madden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka OA Premier v provozu, první nabídne Madden

OA Premier v provozu, první nabídne Madden

David Plecháček

David Plecháček

31. 7. 2018 10:35 2
Reklama

Kdybyste přeci jen zaspali a prozatím poslední zprávu jste nějakým obloukem minuli, tak věřte, že nadstavba služby Origin Access s podtitulem Premier je od včerejška k dispozici. Jedná se o velký skok kupředu nad rámec služeb, které Electronic Arts nabízí v rámci samotného Origin/EA Access, byť je potřeba si řádně připlatit.

Premier je prozatím k dispozici pouze na PC, o jeho zapojení i k EA Access na Xboxu One zástupci EA dosud nehovořili. Věříme, že je to ale jen otázka času. V rámci předplatného dostanete přístup ke hrám od Electronic Arts ještě před tím, než vyjdou pro ostatní, a to bez žádného omezení. Klasické předplatné zatím nabízelo ve většině případů pouze desetihodinový trial.

Premier vám k tomu všemu přidá i herní in-game měnu, pokud ji hra bude obsahovat, a zároveň samozřejmě budete mít k dispozici i veškeré další výhody služeb Origin/EA Access, jako dosud. Tedy především stále rostoucí Vault her, v němž se s odstupem objeví i aktuální novinky.

Jako první využijete PC vydání Maddenu. NFL 19 totiž vychází pozítří a k ruce vám bude rovnou Hall of Fame edice. Pak už to půjde ráz naráz. FIFA 19, Battlefield V, Anthem, to vše ve speciálních baleních. „Origin Access Premier nabízí hráčům značné množství obsahu, včetně všech PC her od EA a množství dalších her od vydavatelů v rámci jednorázových dohod. S naším vůbec prvním předplatným, které hráčům dodá nově vydané hry od EA, budou mít všichni mnohem větší svobodu v tom, co budou hrát, a kdy to budou hrát,“ řekl Michael Blank, senior viceprezident EA v rámci online služeb.

Předplatné stojí 15 eur na měsíc a nebo 100 eur ročně. Základní služba stojí pouhá 4 eura měsíčně a 25 eur ročně. Jestli se vám nabídka vyplatí musí zvážit každý sám.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama