Na Kingdom Hearts 3 si vyhraďte 80 hodin
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Kingdom Hearts 3 si vyhraďte 80 hodin

Na Kingdom Hearts 3 si vyhraďte 80 hodin

David Plecháček

David Plecháček

30. 7. 2018 12:03 4
Reklama

Pokud budete chtít naskočit do animovaného vlaku jménem Kingdom Hearts, pojedete v něm poměrně dlouho. Sice byste nedojeli z Moskvy až do Vladivostoku, ale někam na dalekou Sibiř byste to na železnici zvládli. To asi není to nejlepší přirovnání herné doby, které nás mohlo napadnout, ale když už byla řeč o vlaku...

Podle autorů hry a serveru Geek.com by měla hra trvat přibližně 80 hodin času. Pokud budeme mluvit o nejkritičtější variantně, tedy době, která je pro dohrání absolutně nezbytná, hovoříme o 40 až 50. Na druhou stranu byste ale mohli být ochuzeni o část obsahu, který by vás jinak zaujal. Lidé ze Square Enixu hovořili například o kuchařských minihrách založených na Ratatoullie, nebo o 2D platformovky založené na Mickeym z éry mezi lety 1930 a 1940.

Tím nechceme říct, že si v Kingdom Hearts zahrajeme obdobu Cupheadu, ale s takovým množstvím postaviček, značek, prostředí a tak dál toho Square může vymyslet hromadu. Takovou hromadu, kterou budete zdolávat klidně i více než zmíněných 80 hodin.

Třetí díl populární série vyjde 25. ledna, ale už teď je jisté, že crossover mezi značkami od Disneyho a Final Fantasy bude nesmírně bohaté. Kromě výše zmíněných sérií nabídne například Piráty z Karibiku, Toy Story, Frozen a další a další známé postavy a prostředí z filmů posledních let.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama