Silent Hill ve zpětné kompatibilitě na XO
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Silent Hill ve zpětné kompatibilitě na XO

Silent Hill ve zpětné kompatibilitě na XO

Martin Nahodil

Martin Nahodil

25. 7. 2018 09:00 6
Reklama

Na začátku měsíce se v rámci zpětné kompatibility dostalo na Xbox One Assassin’s Creed Liberation a Ghost Recon Advanced Warfighter. Nejsou to ale jediné tituly, které tam v červenci zamíří. Oznámení potěší především fanoušky hororů. Nově si totiž budete na Xboxu One moci zahrát hned dva tituly z kultovní série Silent Hill.

Silent Hill Downpour z roku 2012, který vyšel na minulé generaci konzolí, už ve zpětné kompatibilitě najdete. K němu se přidá HD Collection, která obsahuje remasterovaný druhý a třetí díl. Ta sice v dobových recenzích nesklidila nejlepší ohlasy, ale momentálně je to jediná cesta, jak si tyto díly na současné generaci zahrát.

Spolu s HD kolekcí se můžete těšit na Silent Hill Homecoming, který jako jediný najdete i na PC. Je hezké, že Konami svoje starší hry nabízí alespoň v této formě, ale stále je tady celá řada titulů, které bychom rádi viděli nejen ve zpětné kompatibilitě, ale třeba rovnou ve formě remasterů nebo remaků na všech platformách. V tomto ohledu se nejvíce mluví o starších dílech série Metal Gear Solid. Konami ale podle všeho zatím nic takového neplánuje. Jakou hru byste od této společnosti chtěli vidět ve zpětné kompatibilitě vy? Podělte se s námi v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama