Komiks Life is Strange v listopadu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Komiks Life is Strange v listopadu

Komiks Life is Strange v listopadu

Marek Selinger

Marek Selinger

23. 7. 2018 10:41 4
Reklama

Moc dobře si pamatujeme, jak jsme před třemi lety (uf, ten čas teda letí) byli nadšeni z dobrodružství Maxine a Chloe v rámci první sezóny Life is Strange. Postupem času celé univerzum značně nabobtnalo, o čemž svědčí i to, že již brzy se dočká vydání vlastního komiksu.

Prvotního oznámení jsme se dočkali již v březnu, ale až nyní se tvůrci podělili o více detailů. Tak předně, spoustu fanoušků asi bude zajímat, kdy, kde a za jakých okolností se bude odehrávat příběh. Pokud jste původní sérii hráli, tak určitě víte, že na konci hráč koná jedno klíčové rozhodnutí. Na druhou stranu se najdou jistě i hráči, kteří si příběh obou děvčat ještě neužili, takže nebojte, nic dalšího prozrazovat nebudeme. Nicméně autoři komiksu si vybrali jedno ze zmíněných zakončení a rozhodli se s ním pracovat. Hlavními hrdinkami tedy nadále zůstávají Max s Chloe, přičemž tvůrci zasazení komentují následovně: „To, co tady právě vytváříme, je pouze jedna možnost z mnoha, tudíž, že my jsme se takto rozhodli (ohledně zasazení – pozn. aut.), neznamená to, že to tak platí pro všechny hráče“.

Samotný komiks bude čtyřdílný a měl by vyjít na Západě v listopadu, o jeho případné distribuci (či dokonce překladu) do ČR nejsou zatím žádné zprávy. Tak či tak, vývojářům ze studia Dontnod Entertainment se podařilo vytvořit něco, co začíná přesahovat pouze videoherní hranice. To, že se celé značce Life is Strange daří, značí i prequel Before the Storm, který sice nesbíral tak nadšená hodnocení jako původní příběh (navíc ho vyvíjelo i jiné studio), ale i tak se jednalo o solidní adventuru, a nadcházející regulérní druhá sezóna, kdy její první epizody se dočkáme již za dva měsíce. K tomu připočtěme nedávno vydanou jednohubku v podobě The Awesome Adventures of Captain Spirit a dostáváme výsledek, kdy studio natrefilo na zlatou žílu. I díky tomu může Dontnod může financovat další své projekty, jedním takovým je Twin Mirror, o kterém jsme vás informovali například zde. Toto pařížské studio evidentně čeká zářná budoucnost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama