Horor S.O.N. hráče děsí druhým videem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Horor S.O.N. hráče děsí druhým videem

Horor S.O.N. hráče děsí druhým videem

David Plecháček

David Plecháček

23. 7. 2018 14:30 2
Reklama

Po loňské a předloňské smršti hororů dlouho žádný nevyšel. Je proto záhodno zase jeden připomenout, především ve chvíli, kdy vypadá zajímavě a měl by fanoušky tohoto žánru zajímat. S.O.N. bude exkluzivní hrou PlayStationu 4 a navíc vyjde už letos před Vánoci.

První trailer byl k vidění letos v květnu, dnes se podíváme na ukázku číslo dvě. Premisa hry není nijak složitá a na první pohled nevybočuje s klasických klišé. Robert Alderson se snaží kdesi v pensylvánských lesích najít svého syna. Jenže Robert není jediný, kdo v lese „South of Nowhere“ někoho hledá. Hledal i Dylan Shuss, tentokráte svou dceru, Tammy. Tři měsíce poté, co odešel, se našla stará videokazeta. Právě na tu se v traileru můžeme podívat.

To, co Dylan Shuss při pátrání (zjevně) objevil nikomu ale příliš klidu nepřidá. Les a to, co se v něm nachází, totiž není pustina, prázdno, jak by se mohlo zdát. Právě naopak. Pokud Dylan, a zjevně i Robert, čekají, že je v něm něco více, mají pravdu.

Co? To už hráči budou muset zjistit sami. Jak už padlo, pravděpodobně na konci tohoto roku, za dlouhých zimních večerů. Právě tak se bude S.O.N. hrát nejlépe. Doufejme, že se vše vyjde podle plánů a podle našich představ.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama