Update pro GT Sport přinese 7 vozů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Update pro GT Sport přinese 7 vozů

Update pro GT Sport přinese 7 vozů

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

22. 7. 2018 11:50 5
Reklama

Vývojářům z Polyphony Digital se často (a oprávněně) vyčítá, že vývoj jejich titulů trvá příliš dlouho. Zatímco Turn 10 srší hry ze série Forza rychlostí jednoho kusu za rok, vývoj jednoho Gran Turisma trvá násobně déle, a to i v případech, kdy se nejedná o „plnohodnotný“ díl.

Studio se však svůj deficit snaží vynahradit jinými způsoby, a tak do nejnovějšího spin-offu Gran Turisma s podtitulem Sport v rámci updatu zdarma přiveze hned sedm nových vozů. O jejich siluety se na Twitteru podělil Kaz Jamauči, prezident studia. Díky odhadům fanoušků tedy tušíme, že kromě klasických mašin, zastoupených Fordem GT40, Mazdou 787B, Ferrari 250 GTO a zatím nespecifikovanou formulí vyšší specifikace (pravděpodobně F1), se do hry podívají také populární kei cars.

Pokud tuto skupinu automobilů neznáte, jedná se o japonská miniauta, jejichž objem motoru je omezen na 0.66 litru, výkon na 47 kW a délka na 3,4 metru. Jejich popularita je způsobena majoritně jednoduchým parkováním a velkými daňovými úlevami, které na ně vláda poskytuje – a jak tvrdí spousta lidí z oboru, závodění s pomalejšími vozy je taky občas mnohem větší zábava než s těmi rychlými.

A které z trojice „prdítek“ Daihatsu Copen, Honda Beat a Honda S660 je právě vaším favoritem? Nebojte se o názor na nové přírůstky do herní garáže podělit v naší diskuzi. Hru samotnou si pak můžete pořídit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama