Demoverze PES 2019 již za dva týdny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Demoverze PES 2019 již za dva týdny

Demoverze PES 2019 již za dva týdny

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

22. 7. 2018 11:10 2
Reklama

Když jsme se naposledy zmínili o fotbalovém simulátoru Pro Evolution Soccer 2019, v diskuzi se strhla poměrně vášnivá diskuze na konto rivality s konkurenční sérií FIFA. Již brzy však kvality obou soupeřů budeme moci porovnat v praxi.

Demoverze FIFA 19 zatím nedostala konkrétní datum, je však takovým veřejným tajemstvím, že se pravděpodobně objeví v prvních zářiových týdnech. To japonský konkurent se na nás s demem vrhne mnohem dříve, konkrétně 8. srpna, a to na všech platformách zároveň, což nebylo vždy tradicí.

Demo bude obsahovat singleplayerové a kooperační zápasy, k dispozici bude také rychlá online hra, a to všechno na dvou stadionech – barcelonském Camp Nou a ve Veltins Aréně, kde své zápasy hraje Schalke. Zahrát si budeme moci za celkem 12 týmů, ke kterým Konami kromě již zmíněných počítá třeba Monako, Inter, AC Milan, Sao Paulo, Palmeiras a národní tým Francie.

Plná verze následně vyjde 30. srpna, a to na PlayStation 4, Xbox One a počítače – oproti minulému ročníku se tedy PES 2019 vyhne konzolím minulé generace. Pokud vás hra zaujala, můžete si ji předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama