NHL 19 v traileru ukazuje novou fyziku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka NHL 19 v traileru ukazuje novou fyziku

NHL 19 v traileru ukazuje novou fyziku

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

21. 7. 2018 15:25 6
Reklama

Pokud bychom měli jmenovat krále v kategorii sérií, které meziročně dostávají nejméně změn, bude jím pravděpodobně NHL. Každý rok čekáme na nový engine, každý rok čekáme na oznámení hry na PC… A ono nic. Vypadá to však, že si nás pro tento rok EA Sports chtějí trochu uchlácholit, jali se totiž představit vícero novinek – a to v čele s novým kolizním systémem.

Kolize by měly záviset nejen na rychlosti a úhlu srážky, ale i na fyzických dispozicích samotných hráčů. Tvůrci je ostatně ve spojení s novými animacemi popisují jako opravdový gamechanger. Bolest, kterou protivníkovu hráči způsobíte, by se totiž měla ze zasažených končetin a svalů přesouvat dále do těla, což způsobí jeho bolestivé skrčení, budící dojem realističnosti. Důležitou roli hraje také unavenost hráče, jelikož odpočatý hokejista rány rozdává i absorbuje mnohem lépe.

Pohyb po ledu bude vypadat lépe díky technologii Real Player Motion, která by měla zajistit vyšší akceleraci i responzivitu ovládání. Pokud vám tyhle novinky nestačí, tak vás možná potěší přítomnost více než 200 legendárních hráčů ze všech možných ér, nebo nové arkádovější módy, které souvisí se zápasy na vesnických rybnících, jež mají v NHL 19 premiéru. Ve hře si na své navíc přijde i módní policie, nachází se tady více než 900 nových předmětů k přizpůsobení hráčů, mezi něž se řadí i klasické oblečení.

Pokud vás výčet novinek potěšil a máte o hru zájem, NHL 19 se dočkáte už 14. září, a to na Xboxu One a PS4. Pokud se navíc řadíte mezi členy klubu EA Access, můžete si hru na deset hodin vyzkoušet ve trial verzi, a to od 6. září. Hru je samozřejmě také možné předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama