THQ Nordic představí dvě nové hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka THQ Nordic představí dvě nové hry

THQ Nordic představí dvě nové hry

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 7. 2018 09:10 3
Reklama

Společnost THQ Nordic se i letos objeví v Kolíně nad Rýnem na herním veletrhu Gamescom. Do Německa přiveze hned několik zajímavých titulů, které si budou moci návštěvníci u jejich stánku vyzkoušet. V rámci veletrhu se navíc chystají představit zcela nové hry.

Biomutant, Darksiders 3, Generation Zero, Fade to Silence, Townsmen VR a Wreckfest – o těchto hrách se již nějakou dobu ví. Možnost vyzkoušet si je na vlastní kůži je dozajista velkým lákadlem a dá se předpokládat, že se díky nim budou kolem stánku THQ Nordic tvořit nechutně dlouhé fronty. Otazníky poletují například kolem Generation Zero od Avalanche Studios, kteří stihli hru oznámit ještě před E3. Na detaily ke hře Biomutant, oznámené na loňském Gamescomu, je hráčská obec taktéž velmi zvědavá. Třetí Darksiders by zase měli vyjít už za necelý půlrok, technický stav hry bude taktéž předmětem velkého zájmu.

Dvě nové hry od THQ Nordic by pak měly doplnit slavnostní zahájení veletrhu. O jaké tituly by mohlo jít? Společnost uvolnila obrázek, na němž provokuje otazníky s nic neříkajícím pozadím. Existují však jisté spekulace ohledně možného kandidáta.

THQ Nordic představí dvě nové hry
i Zdroj: Hrej.cz

Mluví se především o Jagged Alliance. Práva na tuto značku získala společnost již v roce 2015. V závěru loňského roku se navíc na stránkách hry objevilo logo THQ Nordic a hláška „coming soon”. Dočkáme se tedy odhalení dalšího dílu vojenské taktické akce? Mohlo by se také jednat o hru na motivy některého ze seriálů z produkce stanice Nickelodeon, s nimiž THQ Nordic spolupracují. Nabízí se třeba SpongeBob. Nebo nás čeká něco úplně jiného, třeba zcela nová značka? Co od THQ Nordic čekáte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama