Shadowgun Legends slaví velký úspěch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shadowgun Legends slaví velký úspěch

Shadowgun Legends slaví velký úspěch

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 7. 2018 11:43
Reklama

České studio Madfinger Games známe díky nadmíru vydařeným hrám pro mobilní zařízení. Jejich dosud poslední titul Shadowgun Legends ale dle nedávných informací míří i na Nintendo Switch. Pokud jste jej zkoušeli na mobilech či tabletech, jistě nám dáte za pravdu, že se minimálně po technické stránce jedná o velice zdařilý počin, který bude hybridní konzoli od Nintenda dělat parádu. Tu ostatně dělá i na Androidu.

A to dokonce do té míry, že se hře nyní povedlo dosáhnout zásadního úspěchu. Byla totiž zařazena do seznamu Android Excellence, který obsahuje jen ty nejlepší hry a aplikace na Google Play Store. Hra se dočkala velmi příznivého přijetí od kritiků jak na Androidu, tak na iOS a v současnosti si drží průměrné hodnocení 90 procent od kritiků. Dosáhla také řady nominací i ocenění. S ohledem na to, že na Google Play je na výběr zhruba z milionu her, vnímá studio Madfinger uvedení do seznamu nejlepších jako obrovský úspěch.

„Naším cílem bylo přinést co nejlepší uživatelský zážitek naším hráčům a věnovali jsme velkou snahu tomu, abychom naplnili i ta největší přání naší komunity. Ocenění Android Excellence pro nás znamená mnoho, protože je jasným důkazem, že to děláme správně. Máme velkou radost, a to teprve začínáme,“ uvedl Marek Rabas, šéf studia a kreativní ředitel Madfinger Games.

Takový úspěch se samozřejmě musí oslavit a vývojáři plánují uspořádat soutěže o herní předměty na sociálních sítích a v průběhu pravidelných streamů. Zkoušeli jste Shadowgun Legends sami? Těšíte se na verzi pro Switch? Dejte nám vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama