Nová hra od autorů Spec Ops: The Line
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová hra od autorů Spec Ops: The Line

Nová hra od autorů Spec Ops: The Line

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 7. 2018 15:26 3
Reklama

Studio Yager je známé především díky hře Spec Ops: The Line z roku 2012, na svědomí má také dva roky starý vesmírný simulátor Dreadnought. Nyní přichází se zcela novým počinem. Oznámili totiž first-person střílečku The Cycle.

Ta se bude odehrávat na planetě Fortuna III. Nepřátelské prostředí plné nebezpečných potvor přitahuje hráče svými poklady. Cíl hry je totiž poměrně prostý – zbohatnout. Na planetě se povaluje hromada exotických materiálů a dalších věcí, za něž jsou obchodníci ochotni velkoryse zaplatit. Ve snaze získat kořist je možné spojit se s dalšími hráči, nebo se vydat na lov na vlastní pěst. Svět by měl být otevřený, nicméně každá hra by měla trvat pouze dvacet minut. Hráči mohou na daném místě zůstat déle, takový pobyt je však zdraví nebezpečný. Lepší je zavčasu se vrátit zpět na domovckou stanici, levitující nad planetou v bezpečné vzdálenosti. V jedné hře bude o bohatství soupeřit dvacet hráčů. Během jednotlivých „zápasů” budou hráči povzbuzováni k plnění kontraktů. V čem budou spočívat však není v tuto chvíli jasné.

K dispozici bude široký arzenál zbraní a vybavení, od nichž se bude odvíjet určitý herní styl. Vybavení bude možné najít během průzkumu, případně si vyrobit vlastní za získané body. Autoři hovoří také o širokých možnostech úpravy postavy, fashion bude pravděpodobně i v této hře silným hnacím motorem.

Z dostupných informací je zatím velmi těžké si představit, jak bude hra vypadat a probíhat. Na hře začali vývojáři naplno pracovat teprve na začátku tohoto roku, v horizontu několika týdnů však chtějí odstartovat testování alfa verze. Zájemci se mohou do testu přihlásit na stránkách hry. Co se platforem týče, zatím je v plánu pouze PC, později také verze pro konzole. Co na novou hru říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama