Gay Tony navštíví GTA Online
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gay Tony navštíví GTA Online

Gay Tony navštíví GTA Online

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 7. 2018 07:25 2
Reklama

Noční život v Los Santos se o prázdninách rozjíždí na plné obrátky. V minulosti jsme informovali o světoznámých interpretech, jejichž beaty napumpují energií všechny diskofily na tanečním parketu. Výčet slavných osobností však nekončí. Do GTA Online se totiž chystá jedna velká legenda.

Kdo jiný by to měl být, než zámožný majitel nočních klubů z datadisku pro GTA IV. Tony Prince, známý jako Gay Tony, se bude snažit pozvednout úroveň nočních klubů v Los Santos. A hráči mu v nelehkém úkolu pomohou. V updatu After Hours budou patrně k dispozici speciální mise, jejichž zadavatelem bude právě Tony Prince.

Jako majitelé nočních klubů mohou hráči rozšířit svou podnikatelskou činnost. Především jde ale o další možnost, jak vyprat špinavé dolary a nahustit do garáže další naleštěné bouráky. Mise od Tonyho by mohly okořenit online rutinu. Trailer naznačuje, že by s králem diskoték mohlo přijít i nějaké to příběhové dobrodružství. V této souvislosti bychom mohli vzpomenout na Lamara, který měl v minulosti také pro hráče přichystáno pár zajímavých úkolů. Co má Tony za lubem, zjistíme již brzy, update vychází 24. července.

Gay Tony by mohl spolu s autory z Rockstar Games brzy oslavit jeden velmi důležitý milník. Hra se totiž stále dobře prodává a pomalu se blíží magické hranici 100 milionů prodaných kopií. A to je velmi slušný výkon. Hru si můžete objednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama