Escape from Tarkov dostává prvního bosse
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Escape from Tarkov dostává prvního bosse

Escape from Tarkov dostává prvního bosse

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 7. 2018 14:50
Reklama

Podle tiskové zprávy, která nám dorazila od Battlestate Games, je v Petrohradu podobné horko, jako v Praze. A stejné je i přímo v kancelářích studia, protože právě vydalo patch verze 0.9 pro svůj titul Escape from Tarkov.

Ten přináší celou řadu zásadních novinek, například kouřové a oslepující granáty, identifikační pásky na rukáv, podporu Nvidia Highlights a především prvního bosse, nesoucího výmluvné jméno Dealmaker.

Ten vede malý, ale velmi schopný čtyřčlenný gang. Vývojáři chtějí, aby bossové na rozdíl od běžných nepřátel oplývali ještě komplexnějším a promyšlenějším chováním. Dokáží přivolat posily a mimo jiné také využívají účinnější a pokročilejší bojové vybavení. Celý Dealmakerův gang má k dispozici širokou paletu zbraní na blízko i na dálku, stejně jako dostatek léčivých prostředků.

Vývojáři kladli důraz i na bossův vzhled a chování. Na první pohled jej zaregistrujete díky koženému oblečení, svůj gang umí udržet na uzdě svou pevnou rukou a oplývá značnými taktickými schopnostmi. Dealmakerova skupina funguje jako průzkumný předvoj, v boji neustále mění pozice a reaguje na hráčovu taktiku. Na šéfa si ale dávejte zvlášť pozor, moc rád totiž útočí ze zálohy. S nebezpečnou partičkou se můžete setkat v okolí kolejí či opuštěné benzínky v lokaci Customs.

Vývojáři upozorňují, že se jedná o první verzi implementace bossů a že jeho chování a schopnosti ještě nejsou finální, v příštích updatech budou dále upravovány. Mimo zmíněné novinky do hry přibylo 50 nových zbraňových modifikací, 30 předmětů, 14 úkolů od obchodníků a došlo k množství oprav a vylepšení. A již brzy se údajně máme těšit na velký herní event, prozatím obestřený tajemstvím. My se rozhodně hře hodláme podívat na zoubek a přinést vlastní dojmy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama