Arkane Studios pracují na nové AAA hře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Arkane Studios pracují na nové AAA hře

Arkane Studios pracují na nové AAA hře

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

20. 7. 2018 14:05 4
Reklama

Léto je pro herní vývojáře pravděpodobně obdobím velké inspirace – jak jinak si vysvětlit, že v průběhu několika dnů začínají na nové hře pracovat v Sony Bend, Guerilla Games, Sony Santa Monica a nově i v Arkane Studios?

Ano, je to tak, už i tvůrci série Dishonored nebo chváleného Prey 2017 se vytasili s inzerátem, shánějící velmi důležitého člena týmu. Tentokrát se jedná o programátora enginu, přičemž v požadavcích se shání člověk, který rozumí nejen platformám PlayStation 4, Xbox One, Windows a Linux, ale i Switchi. V minulých generacích jsme byli zvyklí, že s Nintendem „držel“ hlavně francouzský Ubisoft, u Switche je však hlavním dodavatelem AAA her zvenčí právě distributor Bethesda, který na tuto platformu soudě dle inzerátu stále myslí.

A jaký titul v Arkane právě kutí? Možností je hned několik, nejpravděpodobněji se jeví nový díl série Dishonored, který by ale dle předchozích informací od tvůrců již neměl sledovat cestu hlavního hrdiny Corva. V úvahu samozřejmě připadá i pokračování značky Prey, jehož poslední díl vyšel minulý rok.

Z dřívějších dob pak má studio v repertoáru ještě tituly Arx Fatalis a Dark Messiah of Might and Magic, jejich pokračování jsou však ještě méně pravděpodobné než úplně nová značka.

Jak to vidíte vy, naši čtenáři? Co byste od Arkane Studios viděli nejraději? Neváhejte se o názor podělit do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama