Ukázka Spider-manova klasického obleku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka Spider-manova klasického obleku

Ukázka Spider-manova klasického obleku

Martin Nahodil

Martin Nahodil

19. 7. 2018 09:04 2
Reklama

Spider-man měl za dobu svojí existence opravdu hodně podob. V exkluzivitě pro čtvrtý PlayStation opět přichází něco nového. Oblek s bílým pavoukem jen tak někde neuvidíte. Už v minulosti jsme se dozvěděli, že Petera Parkera budeme moci navléknout do několika rozdílných kombinéz. Jednou z nich je třeba i Iron-Spider z posledních filmových Avengers. Dnes se nám na oficiálním twitterovém účtu Sony předvedl další. Tentokrát jde o tu největší klasiku.

S tímto oblekem se v minulosti setkal snad každý. Byl totiž používán v prvních filmech, a i ve většině komiksů najdete Petera Parkera v této podobě. Pokud se trochu více orientujete v komiksech od Marvelu, jistě víte, že Spider-man se ukázal ve spoustě verzích. Některé z těch méně známých se objeví v nadcházejícím animovaném filmu s podtitulem Into the Spider-verse. Že by si i odsud Insomniac Games vzali nějakou inspiraci pro další obleky?

Spolu s tímto odhalením jsme se dozvěděli i to, že příběh v novém Spider-manovi je opravdu zbrusu nový. V komiksech jste se s ničím takovým zatím setkat nemohli. Tento titul rozhodně patří mezi naše neočekávanější kousky letošního roku. Pokud o něj také máte zájem, můžete si ho předobjednat na Xzone.cz. Dostanete k němu i malý předobjednávkový bonus.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama