The Walking Dead se dočká vlastní VR hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Walking Dead se dočká vlastní VR hry

The Walking Dead se dočká vlastní VR hry

David Plecháček

David Plecháček

19. 7. 2018 10:51
Reklama

Ačkoliv jsou hry se zombie ve hrách poměrně hojně zastoupené, ve VR jich zatím tolik není. Nejvýraznější stopu asi udělala Arizona Sunshine, ale teď chce tyto klidné vody zčeřit zavedená značka. Ve VR si totiž za rok zahrajeme The Walking Dead.

Zbrusu nová hra volně navazující na svět známý z komiksů se jmenuje The Walking Dead: Saints & Sinners. Jak už padlo výše, s jejím vydáním se počítá na rok 2019 bez bližšího upřesnění. Stojí za ní vývojáři ze studia Skydance Interactive, přičemž úzce spolupracují i se Skybound Entertainment, společností založenou Robertem Kirkmanem, čili autorem Živých mrtvých.

O novince toho zatím příliš nevíme. Odehrávat by se měla, kde jinde, než na území Spojených států. Jmenovitě nás zavede do vodou zaplavených zbytků New Orleans, města ležícího při ústí Mississippi nedaleko Mexického zálivu. Saints & Sinners hráče zavede na dobře známá a pro město ikonická místa, ačkoliv se z nich postupem času stala nehostinná pustina.

Kromě nemrtvých budou našimi nepřáteli i lidé, kteří budou taktéž usilovat o přežití. Kdo z nich je nebezpečnějších, to necháme na vás, pozor si ale budeme muset dát na obě potenciální hrozby. Skydance a Skybound ukáží teaser na blížícím se Comic Conu, kde bychom se měli dozvědět více. Ostatně panel The Walking Dead je již jeho tradiční součástí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama