Příběh Clementine se začne uzavírat v srpnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příběh Clementine se začne uzavírat v srpnu

Příběh Clementine se začne uzavírat v srpnu

David Plecháček

David Plecháček

19. 7. 2018 11:20 2
Reklama

The Walking Dead ve VR je velkou novinkou, ale i když většina her od Telltale působí vyčpěle, o něco více se těšíme na dokončení příběhu Clementine. Právě The Walking Dead vystřelilo Telltale mezi herní velikány a teď je opět může poslední řada spasit. Povede se?

Na takové predikce je brzy. Každopádně konec Živých mrtvých je projekt, ke kterému Telltale upíná veškeré své síly. První epizoda je za dveřmi, závěrečnou sérii odstartuje už 14. srpna. Momentálně si ji můžete předobjednat na PC, Xboxu One a PlayStationu 4, a pokud tak učiníte na konzolích, vyjma toho, že dostanete přístup ke všem novým epizodám jakmile vyjdou, obdržíte i The Walking Dead: The Telltale Series Collection, tedy kolekci všech 19 dosavadních epizod, které v rámci The Walking Dead v minulosti vyšly. Novinka bude dostupná v průběhu roku i na Nintendu Switch.

Po letech překážek, trápení a přežívání jak mrtvých, tak nemrtvých, se Clementine dostala na samý konec své cesty za nalezením svého domova. Ale bránit jej známená podle Telltale i něco obětovat. Nejde jen o to tvořit a budovat svůj šťastný život. Musí se stát také vůdcem přeživších a samozřejmě se musí starat o AJ, sirotka, který je to nejbližší, co kdy Clementine měla a co může považovat za svou rodinu. Volba bude na nás a jen hráči údajně rozhodnou, jak celý příběh vlastně skončí.

Poslední sezóna The Walking Dead nabídne i řadu novinek, například nový systém kamery, která bude za ramenem a podle vývojářů hráčům poskytne větší svobodu při prozkoumávání okolí a také konečně soubojové scény, které nebudou naskriptované. Na první pohled by měly být patrné i změny ve výtvarném stylu, ačkoliv z dosavadních letmých ukázek bychom spíše byli zdrženlivější. Pokud máte dostatečně výkonné zařízení, těšit se můžete i na rozlišení 4K.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama