Sony hledá výtvarníky pro další GoW
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony hledá výtvarníky pro další GoW

Sony hledá výtvarníky pro další GoW

Martin Nahodil

Martin Nahodil

18. 7. 2018 11:38
Reklama

God of War, který vyšel na jaře letošního roku, byl obrovským úspěchem. Vývojářské studio Sony Santa Monica ale nelení a už tvoří další část Kratova a Atreova příběhu. Napovídají tomu nejnovější nabídky, které si vyvěsili vývojáři u sebe na webu.

Konkrétně se jedná o pozice výtvarníků, kteří by měli tvořit nové bohy, bytosti a další prvky, které ke God of War neodmyslitelně patří. V nabídce se sice nedočtete konkrétně, že se jedná o vývoj pokračování této úspěšné značky, ale podle popisu náplně práce to snad dojde každému. Je tady toho spousta, co bychom si v dalším God of War přáli. Hlavně by to už chtělo některého z výše postavených bohů. Co takhle rovnou samotného Odina?

Sony hledá výtvarníky pro další GoW
i Zdroj: Hrej.cz

V minulosti se proslýchalo, že stejně jako původní God of War, má být reboot trilogií. I to je ale podle nás ještě málo na to, aby si to Kratos vyřídil se všemi severskými bohy. Rozhodně je totiž stále co vysvětlovat. Pokud jste nejnovější díl dohráli, jistě dobře víte, že konec není uzavřený. V průběhu hry jsme navíc narazili na věci, které stále zůstávají bez vysvětlení. Ať už bude pokračování vypadat jakkoliv, rozhodně mu budeme věnovat pozornost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama