Nové DLC rozšíří South Park 31. července
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové DLC rozšíří South Park 31. července

Nové DLC rozšíří South Park 31. července

David Plecháček

David Plecháček

18. 7. 2018 12:12
Reklama

Kreslenou alegorii na současnou společnost Trey Parkera a Matta Stonea se podařilo do videohry přenést až s překvapivou grácií. Obě dvě jejich poslední hry, jedna z dílen studia Obsidian, druhá přímo od Ubisoftu, se hrají stejně, jako byste na South Park koukali. Tak proč si nedat další epizodu?

Ne, na další díl je zatím ještě brzy. Tedy pokud na něj někdy dojde. Ale The Fractured But Whole je stále aktuální, a je nejvyšší čas přidat nějaké rozšíření. Novinka Bring the Crunch se bude točit kolem nového kamaráda. Mint-Berry Crunch, aka Bradley Biggle, aka Gok-zarah, právě přistál z cizí planet Kokujon obdařen silou máty a zahradních plodů. Co čert nechtěl, právě v té době se idylický výlet k jezeru Tardicaca stane noční můrou, když se ztratí zástupci místního kempu.

Jelikož je léto v ohrožení, Fastpass, alter-ego Jimmyho, dá svým kamarádům signál skrze Coonstagram, a tak se vyšetřování bude účastnit stejně tak Doctor Timothy, Professor Chaos a především nový člen bandy, Mint-Berry Crunch. A my, samozřejmě. Nové DLC do hry přidá i novou superhrdinskou třídu Final Girl. Po záchraně kempu u jezera Tadicaca si samozřejmě své schopnosti můžete převést i do dalších dobrodružství.

Nové DLC vychází už za necelé dva týdny, 31. července. Je součástí season passu, a pokud jej nemáte, bude stát přibližně 300 korun. Celý South Park: The Fractured But Whole si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama