Battlechest pro WoW odstraněn
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlechest pro WoW odstraněn

Battlechest pro WoW odstraněn

Martin Nahodil

Martin Nahodil

18. 7. 2018 09:22 8
Reklama

World of Warcraft se má i po 14 letech od vydání k světu a zanedlouho ho čeká další datadisk. V Battle for Azeroth se zaměří především na dlouholetý spor hordy a aliance. Během včerejší noci přišel pre-patch, který hru připravuje na příchod nové expanze. Spolu s tím byla z online obchodu Blizzardu odstraněna Battlechest, který obsahoval všechny předchozí expanze.

Jak to tedy teď funguje? Naprosto jednoduše. Nyní vám stačí platit měsíční poplatky a máte přístup k obsahu ze všech šesti expanzí. Nový datadisk si ale stále budete muset pořídit zvlášť. I když to může znít jako změna k lepšímu, někteří hráči jsou opačného názoru. Battlechest totiž byl často součástí slevových akcí a spolu s datadisky obsahovala i game time. Celkově to pak vyšlo levněji než měsíční poplatky. Když ale odhlédneme od slev, v současném stavu je to rozhodně výhodnější hlavně pro nové hráče.

I když se to na první pohled nemusí zdát, World of Warcraft stále žije, obzvlášť teď, když je na cestě nová expanze. Příchod Legion ho celkem nakopl a to stejné se očekává i od Battle for Azeroth, která vyjde 14. srpna. Hraní WoW vás tedy nyní vyjde na 15 dolarů měsíčně, nejnovější datadisk pak stojí 50 dolarů. Pořídit si ho můžete třeba na Xzone.cz. Mohla by podle vás tato změna přitáhnout nové hráče? Podělte se s námi o názor v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama