Devil May Cry 5 poběží v 60 FPS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Devil May Cry 5 poběží v 60 FPS

Devil May Cry 5 poběží v 60 FPS

Martin Nahodil

Martin Nahodil

18. 7. 2018 13:45 5
Reklama

S blížícím se Gamescomem, kde se má ukázat hratelná ukázka z nového Devil May Cry, se odhaluje stále více detailů. Jedním z těch nejžhavějších je, že si pravděpodobně zahrajeme za zbrusu novou postavu, která je označována jako V. Celé jméno by mělo být Vitale, ale jistě to zatím nevíme. Stylem boje se hodně liší od Danteho i Nera. Její arzenál by se měl skládat především z kouzel.

Další novinky se týkají technického zpracování. Vývojáři potvrdili, že jejich hra poběží v 60 snímcích za vteřinu. Chtějí tím hlavně zdůraznit pocit z rychlé bitevní vřavy. Dále se chtějí zaměřit na to, aby DMC 5 vypadalo fotorealisticky. Dosáhnout toho chtějí nejen skenováním jednotlivých charakterů, ale také skenováním jejich oblečení a dalších objektů.

S tím ale přichází pár problémů s animacemi. Pokud chtějí, aby jejich hra působila fotorealisticky, na animacích pohybu budou muset pořádně zapracovat. Tahle oblast ostatně nikdy nebyla doménou japonských her. I v dnešní době vznikají hry, kde animace působí jako by patřily na předminulou generaci.

Na konci srpna se bezesporu dozvíme mnohem více. Třeba i to, proč Nero přišel o ruku. Devil May Cry 5 vypadá každopádně zatím velmi dobře. Ještě by to chtělo datum vydání a budeme spokojeni. Pokud se ho už nemůžete dočkat, můžete si hru předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama