Brutální Redeemer v srpnu i na konzolích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Brutální Redeemer v srpnu i na konzolích

Brutální Redeemer v srpnu i na konzolích

Pavel Makal

Pavel Makal

18. 7. 2018 09:56
Reklama

O drsné top-down beat-em-up akci s názvem Redeemer jste možná neslyšeli, ale je to škoda. Hra od ruského studia Buka Entertainment vyšla na PC už loni a nejen díky své brutalitě posbírala docela slušná hodnocení. Hratelností dost připomíná Ruiner, jistými nepopiratelnými východními reáliemi zas titul Mother Russia Bleeds. Pokud vás podobný mix láká, ale nemáte PC, na kterém byste si jej mohli vyzkoušet, máme pro vás dobré zprávy.

Redeemer totiž vyjde i na konzolích, a to včetně Switche. Navíc už nemusíte čekat dlouho, termín je stanoven na letošní srpen. Redeemer: Enhanced Edition si bere k srdci zpětnou vazbu od hráčské komunity a přidává lokální kooperativní hraní, třídy postav (voják a mnich) a také mění balancování některých úrovní.

Mezi klíčové prvky hratelnosti patří frenetická akce, brutální souboje, v nichž kromě holých rukou využijete i širokou paletu zbraní (například utrhané končetiny nebohých nepřátel), ale také stealth, využívání okolního prostředí a systém odrážení útoků, díky němuž můžete rozpoutat doslova balet smrti.

Kromě příběhového režimu nabídne hra i mód Arena, v němž si budete své schopnosti moci otestovat na nekonečných vlnách nepřátel. Redeemer: Enhanced Edition bude k mání za 20 dolarů na PS4 a Xboxu One a za 25 dolarů na Switchi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama