Beta The Division 2 láme rekordy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta The Division 2 láme rekordy

Beta The Division 2 láme rekordy

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

18. 7. 2018 16:45 1
Reklama

Ubisoft včera oznámil své finanční výsledky z prvního kvartálu finančního roku 2018-2019, a při té příležitosti se podělil i o několik zajímavých informací.

Původem francouzské studio mezi hráči budí již léta spoustu protichůdných ohlasů, nepopiratelným faktem však je, že se mu finančně daří výborně. Uplynulý kvartál byl pro Ubisoft zatím nejlepším prvním kvartálem historie, přičemž prodeje odpovídaly částce 400 milionů EUR, což je oproti minulému roku nárůst o úctyhodných 88,8 %.

Další kvartál, který Ubisoft čeká, bude ve znamení DLC Living Dead Zombies pro Far Cry 5 a nových sezón pro tituly For Honor, Ghost Recon Wildlands a Rainbow Six Siege. Další etapa čeká také sérii South Park, 31. července totiž vychází DLC Bring the Crunch pro Fractured But Whole. A nezapomíná se ani na díl Stick of Truth, který se v následujících týdnech chystá na Switch.

Pokud jste však kliknuli na titulek, pravděpodobně vás zajímá hlavně betaverze The Divison 2. Ta se dle prohlášení CEO Ubisoftu, Yvese Guillemota, ještě před samotným vydáním stala nejúspěšnější betou v historii studia. Hned čtyřikrát totiž překonala minulý rekord v počtu registrací, který shodou okolností dosud držel první díl série.

Konkrétní datum betatestů zatím nebylo odhaleno, plná hra by měla vyjít příští rok, a to konkrétně 15. března. Hru si můžete předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama