Ubisoft vydává Hungry Shark World
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft vydává Hungry Shark World

Ubisoft vydává Hungry Shark World

Marek Selinger

Marek Selinger

17. 7. 2018 10:04 4
Reklama

Původní Čelisti jsou pro nás jedním z nejlepších osmdesátkových filmů, a když k tomu připočteme postavu žraloka Bruce z Hledá se Nemo, je jasné, že tento živočišný druh má u nás mnoho sympatií. To se nyní snaží podpořit i Ubisoft, který na konzole vydává hru Hungry Shark World.

Ta původně byla určena pouze pro mobilní telefony, ale na základě úspěchu, kdy se dočkala více než 500 milionů stažení, se společnost rozhodla změnit platební model a vydat ji i na PS4, Xbox One i Nintendo Switch. Hungry Shark World byl na mobilech distribuován zdarma s možností nákupu mikrotransakcí přímo ve hře, avšak na konzolích za titul budeme muset zaplatit 9.99 dolarů/euro výměnou za zbavení se mikrotransakcí.

Říkáte si, o co ve hře vlastně vůbec jde? Základní premisa je vlastně velice jednoduchá, hrajete za žraloka (jak překvapivé), přičemž vaším cílem je sežrat co nejvíce ostatních vodních živočichů, případně i dokonce lidí. Jak vypadá titul při samotném hraní, vám více ukáže trailer, který Ubisoft vydal. Trošku překvapivě se můžeme těšit na podporu výkonnějších konzolí PlayStation 4 Pro a Xbox One X. Hungry Shark World vychází již dnes, avšak jak velkou šanci na úspěch má tento typ na konzolích, o tom bychom si dovolili pochybovat. Ale třeba nás Ubisoft mile překvapí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama