Tvůrci Days Gone kutí další hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci Days Gone kutí další hru

Tvůrci Days Gone kutí další hru

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

16. 7. 2018 15:15 1
Reklama

Ta první ještě ani zdaleka nevyšla a už se mluví o druhé. Podobná situace jako ta, kterou si právě prochází polský CD Projekt Red, teď potkala studio Sony Bend, kdy se i přes pokračující práce na Days Gone začala nabírat pracovní síla na nový projekt.

Důkazním materiálem je protentokrát inzerát, hledající senior tvůrce konceptů pro dosud neoznámený AAA titul. Konkrétní značka samozřejmě není zmíněna, můžeme si však lehce zaspekulovat. Kromě Days Gone totiž studio doposud pracovalo jen na třech sériích – vlastní Syphon Filter, odbočka Resistance na PSP a Uncharted: Golden Abyss na PS Vita.

Plnohodnotný nový Resistance titul si Insomniac Games asi sebrat nenechají, podobná situace samozřejmě platí ve vztahu Naughty Dog a Uncharted. Pokud Sony svému studiu nepřidělí některou z jiných značek, které spravuje, tak v úvahu připadá jen pozapomenutá akční střílečka Syphon Filter, která však naposledy vycházela na PSP a Playstation 2 před dlouhými lety.

Nejpravděpodobnější variantou je tak úplně nová IP, čemuž nasvědčují i požadavky na výraznou vizi. Důraz na barvy by pak mohl znamenat, že se Sony Bend možná pouštějí do něčeho abstraktnějšího. To vše jsou však jenom dohady – s jistotou totiž víme jen to, že Days Gone vychází 22. února, a do té doby o nové hře nic konkrétního neuslyšíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama