Spider-Manovi chybí cyklus dne a noci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spider-Manovi chybí cyklus dne a noci

Spider-Manovi chybí cyklus dne a noci

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

16. 7. 2018 13:45 2
Reklama

Již jen necelé dva měsíce dělí nového Spider-Mana od vstupu na PlayStation 4. A zatímco většinu fanoušků zajímá hlavně to, jak se první Spidey určený čistě pro konzole této generace hraje, jiní se vývojářů na Twitteru ptají i na další podrobnosti. A dostávají jasné a stručné odpovědi.

V praxi to vypadá tak, že na otázku, zdali hra obsahuje denní a noční cyklus v hlavním příběhu, nebo jen v endgame, jeden z fanoušků dostal jednoduchou odpověď od tvůrčího ředitele Insomniac Games, Bryana Intihara. „Ve hře není žádný úplný denní a noční cyklus.“ Spider-Man tedy nebude následovat trend ostatních her s otevřeným světem, otázkou je, zdali se jedná čistě o rozhodnutí tvůrců, nebo limitaci hardwarem konzole.

V minulých týdnech jsme se dozvěděli také to, že se ve hře nepodíváte do Baxter Tower – ve hře totiž na rozdíl od Avengers Tower nebude. To samozřejmě znamená, že se pravděpodobně nedočkáme žádné interakce s Fantastickou Čtyřkou. Insomniaci se tedy v poslední době dělí hlavně o informace, které fanoušky příliš netěší. Podobnou zprávou totiž bylo i nedávné oznámení o tom, že na PS4 Pro hra poběží pouze ve 30 FPS.

Doufejme však, že tvůrci mají vývoj nadále pod kontrolou a vše nakonec dospěje ke zdárnému cíli. Hra vychází již 7. září, předobjednat si ji můžete na Xzone, kde k ní zdarma dostanete i epesní messenger brašnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama