Práce na filmovém Metal Gearu pokračují
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Práce na filmovém Metal Gearu pokračují

Práce na filmovém Metal Gearu pokračují

Pavel Makal

Pavel Makal

16. 7. 2018 08:05 1
Reklama

Po předchozích zkušenostech s nejrůznějšími pokusy o filmové adaptace her je skutečně těžké radovat se z informace, že práce na filmu podle série Metal Gear dosáhly nového milníku. Zejména pokud jste fanoušky značky. Nicméně právě o tuto zprávu se podělil režisér Jordan Vogt-Roberts se serverem IGN.

Vogt-Roberts, který má na kontě například snímek Kong: Ostrov Lebek, uvedl, že scénář fanoušky ohromí tak, jak to mají věci spojené s Hideem Kodžimou obvykle ve zvyku. Pro pořádek je ale třeba uvést, že Kodžima sám se na jeho tvorbě nepodílí, zpracování dostal za úkol scenárista Derek Connolly, který má na svém kontě například Jurský svět nebo chystanou devátou epizodu ságy Hvězdných válek.

Podle režiséra byl scénář právě dokončen a předán a údajně se jedná o jeden z nejlepších, jaké kdy četl. Je to podle něj jedna z nejskvělejších, nejdivnějších, nejvíce „Kodžimových“ věcí. Vogt-Roberts říká, že i kdyby na filmu nepracoval a jen si přečetl scénář, byl by ohromen. Pořád ale platí, že i když byl scénář dokončen, to, zda film nakonec vznikne nebo ne je zatím nejisté. Rozhodně do jeho případného uvedení do kin uplyne ještě hodně času.

Už loni jsme od režiséra slyšeli poznámky o tom, že chystaný scénář prochází řadou změn, aby lépe reflektoval očekávání fanoušků herní série. Vogt-Roberts i Connolly spolu navíc už spolupracovali na výše zmíněném Kongovi, s jehož scénářem druhý jmenovaný pomáhal. Režisér sám tvrdí, že je velkým fanouškem série a navíc se s Kodžimou osobně zná, je tu tedy jistá šance, že by snímek mohl být uctivou poklonou značce, která letos slaví 31. narozeniny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama