Nathan Fillion v hlavní roli kraťasu Uncharted
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nathan Fillion v hlavní roli kraťasu Uncharted

Nathan Fillion v hlavní roli kraťasu Uncharted

Pavel Makal

Pavel Makal

16. 7. 2018 16:48 4
Reklama

V minulém týdnu jsme vás informovali o tom, že známý herec a dabér Nathan Fillion sdílel na sociální sítě kryptické vzkazy, které měly směřovat k oznámení, týkajícího se značky Uncharted. Samozřejmě se objevila řada spekulací o tom, zda se Fillion objeví v chystaném celovečerním snímku na motivy slavní herní série. O film nakonec opravdu jde, jen o poněkud jiný, než bychom čekali.

Jedná se totiž o patnáctiminutový fanouškovský film, v jehož hlavní roli se skutečně objevil Nathan Fillion. Jedná se o poctu sérii, která nebyla nijak financována ani posvěcena společností Sony, ani se na ní nijak nepodílelo studio Naughty Dog. Rozhodně se ale jedná o velmi vydařený počit a kdyby takhle nějak měl vypadat roky chystaný film, asi bychom se nezlobili.

Film, o jehož režii se postaral Allan Ungar, velmi dobře zachycuje atmosféru celé série, její vtip, akci i jistou poetiku brakových dobrodružných románů. Určitě mu věnujte oněch necelých 15 minut, jak už to tak totiž často bývá, právě podobné krátké filmy svou kvalitou dokáží předčit své celovečerní konkurenty. A to nejen v herní branži, ale i v mnou často vzpomínaném kraťasu Dirty Laundry, který skládá poctu komiksovému Punisherovi. Na něm ostatně pracoval producent Adi Shankar, který si vzal pod palec seriálovou adaptaci Castlevanie pro Netflix.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama