Fallout 4 dostává obří fanouškovské DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout 4 dostává obří fanouškovské DLC

Fallout 4 dostává obří fanouškovské DLC

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

15. 7. 2018 13:10 2
Reklama

V pátek jsme si v novince o modech pro Fallout 76 lehce povzdechnuli nad tím, že se v nejnovější hře od Bethesdy pravděpodobně nedočkáme tak propracovaného obsahu od fanoušků, na který jsme byli za ta léta zvyklí. A jako by nás modder, říkající si jshrapnelc, vyslyšel – ještě ten den totiž vydal masivní DLC do Falloutu 4, které svojí velikostí zastíní i oficiální přídavky Nuka World a Far Harbor.

Tvůrce na stažitelném obsahu Northern Springs strávil denní prací přes dva roky, přičemž si až na několik drobností (a pochopitelně dabing) vystačil úplně sám. Výsledkem je úplně nová obří lokace, více než 25 originálních úkolů, čtyři povolání, čtyři noví, plně nadabovaní pomocníci (z nichž jedním je i populární obchodník Vault-Tecu, na kterého narazíte v původní hře) nebo tři nové osady, ve kterých můžete stavět svá obydlí. Samozřejmostí jsou i noví nepřátelé, zbraně, zbroje a další objekty, které ve čtvrtém Falloutu normálně nenajdete. Ačkoliv se to zdá neuvěřitelné, přibyl i samostatně koupitelný soundtrack, který obsahuje úctyhodných 19 skladeb.

Tvůrce navíc upozorňuje, že Northern Springs rozhodně není lokací pro nováčky, doporučený level se nachází nad hranicí čtyřicítky. Mod naleznete na Nexus Mods úplně zdarma, tvůrce je pak možné podpořit přímo tam, na Patreonu nebo Bandcampu. Pokud si mod chcete vyzkoušet a nevlastníte ještě původní hru, naleznete ji na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama