BioWare opouští další veterán
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka BioWare opouští další veterán

BioWare opouští další veterán

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

14. 7. 2018 08:30 1
Reklama

V posledních letech se o BioWare v souvislosti s odchody velmi důležitých členů vývojářského týmu bavíme s železnou pravidelností – a dnes to nebude jinak. Dalším z „odpadlíků“ je James Ohlen, který ve společnosti strávil dlouhých 22 let.

Ohlen jako hlavní designér pracoval už na prvních Baldur’s Gate, velké zásluhy má i na Neverwinter Nights, Star Wars: Knights of the Old Republic, Jade Empire, Dragon Age: Origins, Star Wars: The Old Republic a Mass Effect: Andromeda. Působivý výčet titulů pak zakončuje ambiciózní Anthem. Ptáte se, kam dál mohou kroky tak úspěšného vývojáře vést?

Inu, do ústraní. Ohlen si dle svých vlastních slov potřebuje dát pauzu od práce na velkých projektech a chce se věnovat něčemu intimnějšímu, svému. Na nové cestě jej následuje Jesse Sky, taktéž bývalý hlavní designér a kreativní ředitel v BioWare a EA, a také dosud neoznámený spisovatel, kterým by mohl být Drew Karpyshyn, který také v nedávné době opustil BioWare. Novým domovem těchto vývojářů je vydavatelství Arcanum Worlds, ve kterém se chtějí věnovat své velké lásce, Dungeons and Dragons.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama