Vývojáři Darksiders odhalili akční Remnant
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři Darksiders odhalili akční Remnant

Vývojáři Darksiders odhalili akční Remnant

Pavel Makal

Pavel Makal

13. 7. 2018 09:37 2
Reklama

Studio Gunfire Games sice zatím věhlasem zrovna neoplývá, vězte ale, že se z velké části jedná o tytéž vývojáře, kteří tvořili tým Vigil Games, tedy autory dvou prvních dílů série Darksiders. Gunfire Games ostatně momentálně pilně pracují na trojce, kromě ní mají ale v plánu další projekt, který čerstvě oznámili.

Nese název Remnant: From the Ashes a skoro by se dalo říct, že stejně jako Darksiders 3 na originální hratelnost moc nesází a spíše dá fanouškům prostou a jednoduchou akci, zabalenou do podobně prostého a jednoduchého příběhu. Remnant bude survival akcí z pohledu třetí osoby, v níž se v postapokalyptickém světě budete muset dát do křížku s interdimenzionálními bytostmi, které si říkají Root a kteří si zamilovali naši planetu do té míry, že ji chtějí jen pro sebe.

Abyste svět zachránili, čeká vás cestování do různých dimenzí, kde se až se třemi dalšími kamarády pustíte do prozkoumávání dynamicky generovaných úrovní. Samozřejmě nás čekají drsní nepřátelé, nároční bossové a také poměrně široké možnosti úprav postavy, crafting a odemykání skillů. Hra míří na PC, PS4 a Xbox One, vyjít by měla v průběhu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama