The Culling 2 hrají tři dny po vydání dva hráči
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Culling 2 hrají tři dny po vydání dva hráči

The Culling 2 hrají tři dny po vydání dva hráči

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

13. 7. 2018 18:45 5
Reklama

Už jsme se dlouho nebavili o žádné Battle Royale hře, že? Tentokrát to však bude v trochu jiném smyslu – v takovém, který se bude líbit hlavně odpůrcům tohoto „magického“ slovního spojení. Existují totiž i Battle Royale hry, které po vydání brzy zaniknou. A The Culling 2 bude pravděpodobně jednou z nich.

Hra vyšla v úterý, maximální počet hráčů se v jednu chvíli pohyboval na čísle 249, avšak již 24 hodin po vydání bylo takřka nemožné, přehoupnout se přes deset simultánních hráčů. V době psaní novinky, tedy v pátek večer, kdy se na Steamu aktivně pohybuje asi 14 milionů lidí, hru hraje jeden člověk. Není se však čemu divit, nástupce poměrně kladně přijatého prvního dílu je totiž dle ohlasů opravdu nepovedeným vtipem.

The Culling 2 má momentálně na Steamu velmi záporné recenze, z nichž nejvýmluvnější je asi hned ta první od uživatele Fairlight. „Kopnul jsem se do palce na noze, když jsem hru instaloval. Byla to ta nejzábavnější část mého zážitku s ní.“

Fanoušci hře vyčítají, že je velmi neodladěná, nedosahuje ani zčásti kvalit prvního dílu, a navíc vyšla pouhých devět měsíců po tom, co se první díl podařilo dostat z Early Accessu. Není tedy žádným tajemstvím, že díky nepovedenému launchi se tvůrci z Xaviantu dostali do obrovských problémů – dle jejich vlastního twitterového účtu se teď vydávají „hledat duši a diskutovat ohledně budoucnosti studia.“

Doufejme tedy, že duše nezávislých vývojářů z Atlanty bude brzy nalezena. Pokud vás situace zajímá, grafické ztvárnění z roku 2004 s animacemi z roku 1998 můžete obdivovat v přiloženém traileru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama