Nové přírůstky do EA Access a Origin Access
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové přírůstky do EA Access a Origin Access

Nové přírůstky do EA Access a Origin Access

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

13. 7. 2018 15:45 5
Reklama

Předplatitelské služby v poslední době zažívají velký boom, a co se týče poměru cena/výkon, těm od Electronic Arts se vyrovná jen několik málo statečných. Do nabídky služeb EA Access na Xboxu One a Origin Access na PC se navíc během července podívají nové kousky.

Konzoloví hráči se k příležitosti vydání datadisku Roční období mohou těšit na plnou verzi základní edice The Sims 4, ke hráčům na PC pak EA byli ještě štědřejší. Ti se mohou těšit na budovatelskou strategii Cities: Skylines, akční Darksiders: Warmastered Edition, puzzloidní adventuru RiME nebo pouze pár měsíců starou dezinformační simulaci Orwell: Ignorance is Strength.

A tím nabídka nekončí, k těmto větším titulům se totiž přidává i explorační Jotun, simulátor herní firmy Mad Games Tycoon, chaotická metroidvania Ghost 1.0 a RPG Crashlands.

Sluší se snad jen dodat, že roční členství v Origin Accessu stojí 25 eur a zahrnuje již 115 her a další výhody, v čele s desetiprocentní slevou na všechny nákupy na Originu, exkluzivními trialy a nastupování do nových titulů s několikadenním náskokem. EA Access poté vyjde na 600 korun a zahrnuje podobné výhody jako počítačová verze.

A na který přírůstek se nejvíce těšíte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama