Nathan Fillion láká na oznámení o Uncharted
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nathan Fillion láká na oznámení o Uncharted

Nathan Fillion láká na oznámení o Uncharted

Pavel Makal

Pavel Makal

13. 7. 2018 09:01
Reklama

O filmovém zpracování série Uncharted se hovoří už dlouhé roky a další a další vyjádření se objevují tu v kratších, tu v delších intervalech. V současné době víme, že se v adaptaci má v roli Nathana Drakea objevit Tom Holland, který se proslavil především svým ztvárněním Spider-Mana v nedávných snímcích z produkce Marvelu, na režisérské sesli se má objevit Shawn Levy, do jehož portfolia spadají například Stranger Things. Na sociálních sítích se ale o sérii otřelo další slavné jméno.

Řeč je o herci a dabérovi Nathanu Fillionovi, kterého známe z celé řady seriálů (Firefly, Lost, Castle…) i herních rolí, mezi ty nejznámější patří určitě jeho působení v sérii Halo nebo propůjčení hlasu největšímu sympaťákovi v sérii Destiny jménem Cayde-6. Fillion na Instagramu sdílel fotografii Drakea (ovšem ne toho herního, nýbrž toho, který působí v hudební branži) doplněnou o známý citát Sic Parvis Magna, který prochází celou sérií Uncharted. Kromě toho ale jeho příspěvek obsahuje datum 16. 7. 2018. Velmi pravděpodobně nás tedy v pondělí čeká nějaké to oznámení.

Fillion následně na Instagram sdílel i další fotku, která zobrazuje mapy, lupu a různé zápisníky a poznámky, tedy něco, bez čeho se dobrodruh Drakeova formátu neobejde. Zatím není jasné, jakým způsobem je herec, který s hlavní postavou slavné série sdílí křestní jméno, do celého projektu zapojen. S ohledem na to, že příští týden začíná Comic-Con v San Diegu, očekáváme zásobu nových informací. A i když role mladého Drakea připadla zmíněnému Hollandovi, vsadili bychom si, že Fillion se ve filmu zhostí role dospělého dobrodruha.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama