Don't Starve se 3. DLC dočká v prosinci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Don't Starve se 3. DLC dočká v prosinci

Don't Starve se 3. DLC dočká v prosinci

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

13. 7. 2018 10:16
Reklama

Hamlet je chystané v pořadí již třetí singleplayerové rozšíření úspěšné nezávislé hry na přežití jménem Don't Starve. Práce na DLC byly oznámeny vloni na podzim s tím, že bychom se jej měli dočkat nejpozději v polovině letošního roku. To už bohužel neplatí - vývojáři z Klei Entertainment se rozhodli na hře pilně pracovat ještě o pár měsíců déle a datum jejího vydání odložili na prosinec 2018.

Nekompromisní survival hra Don't Starve od studia Klei Entertainment svou stylizací ne nepodobnou tvorbě Tima Burtona klame tělem a působí poměrně nevinně, ve skutečnosti je zde umírání normou a každý další den, který se vám ve zdejším světě podaří přežít, je důvodem k oslavě. Hra si svou šibalskou náturou v kombinaci se syrovým otevřeným světem, který vám žádnou chybu nedaruje, získala srdce mnoha fanoušků a od svého vydání v roce 2013 prodala několik milionů kusů a z PC své působiště rozšířila i na konzole.

Mimo zcela samostatného multiplayerového přídavku s podtitulem Together se ryze singleplayerová verze Don't Starve dočkala dvou DLC – Reign of Giants (mimo nemile velkých nepřátel do hry přidalo i nová roční období) a Shipwrecked (toto DLC přežívání přesunulo do tropického prostředí). Chystaný Hamlet se pak bude odehrávat ve ztraceném prasečím městě obývaném distingovanou variací prasečích lidí, které známe již ze základní hry. Mimo nové městské prostředí, obchody, biomy a předměty se samozřejmě můžeme také těšit na nepřeberné množství doposud nevídaných způsobů, jak zemřít.

Třetího DLC pro úspěšnou survival hru se dočkáme v prosinci na PC, a to na Steam a také GOG. Na konzole pak o něco později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama