Boj o přežití v Subnautica míří na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Boj o přežití v Subnautica míří na PS4

Boj o přežití v Subnautica míří na PS4

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

12. 7. 2018 07:23 3
Reklama

Půvabná, zábavná a místy také dost děsivá, to vše se dá jedním dechem prohlásit o podmořském survival craftovacím dobrodružství jménem Subnautica. Po několika dlouhých letech v Early Acces režimu na Steamu hra zaplavila hráčům počítače v hotové verzi letos v lednu a sklidila za to ovace. Její Metascore je krásných 87 bodů a není vůbec divu, že také v recenzi u nás na Hrej.cz si toto podmořské dobrodružství vysloužilo absolutní hodnocení.

Konzoloví hráči ale bohužel doposud ohledně Subnautica tak trochu sušili ústa. Na Xboxové verzi se již sice nějakou dobu pracuje a je dostupná v režimu Xbox Game Preview, práce ovšem nepostupují tak rychle, jak by si autoři i sami hráči přáli. A teprve v těchto dnech dorazila výborná zpráva, že se ještě letos v zimě dočkáme také verze pro PlayStation 4.

Vývojáři stojící za hrou již nechtějí nechat nic náhodě, a tak spojili své síly s Panic Button Studios, kteří se právě na porty her na konzole specializují. Pomohou tak nejen přinést Subnauticu vlastníkům PS4, ale také uspíšit práce na převodu hry na Xbox One tak, aby na obě zmíněné konzole mohla v plné parádě dorazit již koncem letošního roku.

Níže si můžete vychutnat atmosférické video představující krásy zdejšího podvodního světa a oznamující příchod hry na PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama