Na Mars v rámci FC 5 již příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Mars v rámci FC 5 již příští týden

Na Mars v rámci FC 5 již příští týden

Marek Selinger

Marek Selinger

11. 7. 2018 09:32
Reklama

Far Cry je pro Ubisoft jednou z těch vůbec nejúspěšnějších sérií, však poslední díl z letošního března prodal dva a půl milionu kusů jen za prvních pět (!) dní, a jak později Ubisoft přiznal, jedná se o vůbec nejprodávanější hru ze série. A právě o Far Cry 5 dnes bude řeč.

Již příští týden totiž vyjde v pořadí druhé DLC Lost On Mars, konkrétně bude všem majitelům season passu i těm, kteří si ho koupí separátně, dostupné od úterý 17. července. Zmocníme se v něm postavy Nicka Ryeho, který cestuje do nepřátelského prostředí Marsu s jediným cílem – vyhladit místní skupinu vetřelců. Aby to měl co nejsnadnější, dostane příležitost využít nový arzenál zbraní, konkrétně se jedná o následující kousky:

    • Obliteratorrrr
    • Taser Phazer Annihilazer
    • Nerve Reaper
    • Grape Popper
    • Hellfire

Předchozí DLC s podtitulem Hours of Darkness odehrávající se za vietnamské války příliš chvály neposbíralo (Metacritic PS4 verze se zastavil na čísle 57), to úplně poslední vyjde v srpnu, a už dle názvu Dead Living Zombies je jeho zaměření zcela jasné. Pokud máte zájem si připomenout, jak Pavel hodnotil původní hru, můžete tak udělat zde. A pokud vás recenze navnadí, Far Cry 5 si můžete pořídit na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama